Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Odkad dziwki nazywa sie modelkami?

Ponadto sa dorosle i kochaja pieniadze. Wybor jest ich.
Tylko niesmak pozostaje...i smrod.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
przynajmniej sa szczere ,a nie udaja milosci zeby zdobyc norweski paszport i kase
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Później wam znajdę że ta ze zdjęcia to reprezentowała Polskę na konkursach piękności
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
ty zobacz jakie ustawy wlasnie przepchneli po cichu w sejmie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
Stefan Batorry
(StefanBatprrrry)
Nowicjusz
DorHan napisał:

Po raz kolejny mowie ze nie Twój problem .
O Twojej zonie albo siostrze piszą ? Nie , wiec czym się oburzasz ?

----------------------------------------

jasta102 napisał:
MikeCorrero napisał:
@autora tematu

Człowieku jaki skandal ?

to nie ja wymyśliłem
taki temat już huczy sam w internecie
skandal z polskimi modelkami
z drugiej strony to myślałem, że te znane z telewizji polskie modelki to mają sponsorów w Polsce i nie muszą zwieraczy do ciapatych wozić

Jeśli dla Ciebie internet kończy na onecie czy pudelku to raczej nie mamy o czym gadać .

Internet jest pełen ciekawych informacji tylko trzeba poszukać .

Panowie poza tym jestem pewien ze 90% z tutaj narzekających bez zastanowienia poleciało by na kazda z tych Pan gdybyście tylko mieli taka możliwość
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
MikeCorrero napisał:
jestem pewien ze 90% z tutaj narzekających bez zastanowienia poleciało by na kazda z tych Pan gdybyście tylko mieli taka możliwość
jesteś pewien
no, ale te 90% to by poleciało na te modelki wiedząc, że ciapaty na nie srał i tarmosił,
czy już jakby się umyły i wmawiałyby, że są normalne i mało używane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
Stefan Batorry
(StefanBatprrrry)
Nowicjusz
jasta102 napisał:
MikeCorrero napisał:
jestem pewien ze 90% z tutaj narzekających bez zastanowienia poleciało by na kazda z tych Pan gdybyście tylko mieli taka możliwość
jesteś pewien
no, ale te 90% to by poleciało na te modelki wiedząc, że ciapaty na nie srał i tarmosił,
czy już jakby się umyły i wmawiałyby, że są normalne i mało używane

Rozumieniem ze każda swoja partnerkę (partnera) badałeś pod kontem tego co i gdzie miała ?

Come on , zaczyna mnie irytować całe to ocenianie kobiet na podstawie ich życia seksualnego

Ich ciało ich sprawa , nie rozumiem co jest dla co poniektórych tak oburzające .

Część z "ludziów" musi wreszcie zrozumieć ze sprawy osobiste są osobiste i nikt nie ma prawa oceniać

Czy to ulubiona potrawa , pozycja w seksie czy moze styl ubierania . To sa prywatne sprawy osoby .

Podam Ci przykład.

Nie wiem czy na Twoim awatarze jestes Ty czy ktos inny . Ale dla mnie osobiście dresy , baseboolówka i gola klata to wielkie "no ,no "

Ale to jak chodzisz (lub ktos chodzi) ubrany nie jest moja sprawą

Skończmy proszę z ocenianiem innych

Miłego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
DorHan napisał:

Od kilkudziesięciu lat. Każdy szanujący się -za przeproszeniem- burdel jest oficjalnie działająca agencją modelek, fotomodelek, hostess...
A klient -przeważnie duże firmy- może uzyskać jeśli chce fakturę vat, która wrzuca w koszty. Usługa marketingowa, wynajem hostess na bankiet firmowy itp...

Po drugie dlaczego skupiamy się na Paniach? Prostytucja męska jest w dzisiejszych czasach równie popularna co tradycyjna, różnica jest tylko taka, iż opłaty są znacznie wyższe. I w niektórych Państwach jest to cały przemysł. Wiadomo, iż jeśli Pan z Kolegami wyjeżdża na tydzień do Tajlandii, to zapewne dla tego iż... są zainteresowani buddyzmem, nieprawdaż? Natomiast Panie zainteresowane florą i fauną ekosystemu pustynnego [ ] wyjeżdżają na wycieczki do Maroko.

Po trzecie w końcu uważam, iż PROSTYTUTKA jest to zawód. Zwykły zawód. Więcej nawet: zawód niekiedy wykonywany przymusowo. Natomiast -w moim sposobie pojmowania świata- znacznie bardziej moralnie naganną sytuacją jest wchodzenie w relacje interpersonalne, o ślubie już nawet nie wspominam, z pobudek o charakterze ekonomicznym. I taka osoba to dla mnie zwykła ordynarna zakłamanaKURWA. Bardzo przepraszam za wulgaryzm. Bez względu na to, czy to Pani, czy tez -co ostatnio coraz częstsze- Pan.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
Stefan Batorry
(StefanBatprrrry)
Nowicjusz
WujekJanek napisał:
DorHan napisał:

Od kilkudziesięciu ......

Głos rozsadku to forum

Duzy plus
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
dziwka to zawod a kurwa chatakter